Over ons

TJS Services is een allround (onder-)aannemersbedrijf in de Grond-, Weg- en Waterbouw. De meeste projecten hebben betrekking op aanleg, onderhoud en herstel van infrastructurele werken. Ons bedrijf is de laatste jaren gegroeid tot een betrouwbare partij in de GWW-sector.

Kwaliteit

TJS Services staat voor kwaliteit. Wij kunnen onder alle omstandigheden producten leveren die voldoen aan de verwachtingen van elke klant. Of het gaat om werkzaamheden op het gebied van civiele techniek of natuurbouw, een goede kwaliteit is gewaarborgd. In de uitvoering beschikt TJS Services over gediplomeerde medewerkers die staan voor hun vak. Onze medewerkers variëren in leeftijd en vormen zo een goede mix van ervaring en enthousiasme. Door gebruik te maken van ons uitgebreide machinepark en modern en veilig materieel zijn wij in staat om onder verschillende omstandigheden goed werk af te leveren.

Flexibiliteit

Door een platte en flexibele organisatiestructuur is TJS Services geschikt voor zowel grote als kleine werkzaamheden. Vanuit de Alblasserwaaard voeren wij opdrachten uit in de wijde omgeving. Door korte communicatielijnen kan ons bedrijf flexibel reageren op wensen van opdrachtgevers en is goede inzetbaarheid van de juiste medewerkers en materieel mogelijk. Ook het inspringen bij eventuele calamiteiten wordt hierdoor eenvoudiger. TJS Services handelt snel en adequaat bij de uitvoering van ieder project.

Diensten

TJS Services levert haar diensten aan verschillende klantengroepen:
Overheden; waaronder provincies en gemeenten
Semi-overheden; waterschappen, nutsbedrijven en woningbouwverenigingen
Bedrijven
Particulieren