Verhuur

Beschikbaar voor verhuur

De IHI 55N midi-rupskraan is inzetbaar met een gewone giek. Het gewicht van deze 5,4 ton wegende midirupskraan is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, startonderbreker, extra functies, extra werkverlichting, kist op de accubak, bovenuitlaat en wordt geleverd met 3 bakken.

Huren

 

De Kubota KX-080-3 is een midi-graafmachine met een gewicht van 8 ton. De machine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, slangbreukbeveiliging, startonderbreker, extra functies en extra werkverlichting. Is ideaal voor kleine rioleringswerkzaamheden.

Huren

De wacker stamper helpt bij het verdichten van zand, grond, stol en grind. Ook is hij in te zetten bij het verdichten van sleuven.

Huren

 

Deze mobiele handbedienende houtklover kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt. De drukkracht van dit apparaat is 22 ton. Hij bevat een benzinemotor van 6,5pk, weegt 260kg en heeft een hydraulisch kloofsysteem. De maximale lengte van het hout is 66cm.

Huren

De trilplaat is uitermate geschikt voor het aantrillen van zand. Ook wordt de trilplaat gebruikt bij de aanleg van een trottoir zodat de tegels niet verzakken.

Huren